Enduro Park Hechlingen

Jutro, ura 9:00 in midva daleč od doma, Hechlingen enduro park. Nestrpno čakam (beri strah, trema, metuljčki), da zajaham motor.

Med sprehodom do steklene palače (zborno mesto), pogledujem po parku, strma pobočja, kamni, prod, skale, mivka, luže, tuneli, stezice…še večje luže, nasipi, hlodi, grbine, blato…

Razmišljam (trema narašča) in mislim si, ne verjamem, da se bomo po vsem tem vozili. Pa tako so ti motorji preveliki in težki, da bi to sploh bilo mogoče.

še lepi, čisti in skoraj kot novi GS-i

Sedaj pa samo še mehanika spoznam, izberem inštruktorja in greeeemoooooo.

odlični, zabavni, tehnično podkovan in nasmejani inštruktorji

Trema hitro mine in že osvajamo hribčke, strmine, pobiranje motorja, luže, jarke, blato… Čisto presenečena, kaj vse zmorem in kaj lahko prepeljem.

Dva dni intenzivnega treninga je čisto prehitro konec. Seveda bi z lahkoto ostala šeeeeeee…

že popraskani in umazani..

Park se razteza na 27 hektarjih in verjamem, da je ostalo še kar nekaj skritih kotičkov, ki jih odkrijem in prevozim prihodnjič.

pogled na del parka

Prvič, ko z veseljem rečem, kakšna sreča, da ni bilo cel čas sonce. Odličen teren za učenje in top inštruktorji poskrbijo, da ti je ves čas vroče. Če imate namen obiskati park, priporočam izbiro termina jeseni ali spomladi, ko dnevne temperature še ne presegajo 20°C.

Vabljeni k ogledu:

fun fun, more fun 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.